Koeltransport: veilig en kwaliteitsbewust

Koeltransport bij De Duytsche: we zetten vol in op technologie om ervoor te zorgen dat jouw producten onder de beste omstandigheden vervoerd worden. Onze gespecialiseerde koelvrachtwagens beschikken over ultramoderne koelsystemen en geavanceerde monitoringstechnologieën. Dit betekent dat alles van vers vlees en zuivelproducten tot groenten, fruit en zelfs de meest delicate medicijnen veilig, vers en intact op hun bestemming aankomen.

Hoe doen we dat?

Al onze vrachtwagens zijn uitgerust met geavanceerde sensoren die constant de temperatuur, vochtigheid en andere essentiële omgevingsfactoren controleren. Deze sensoren verzenden realtime data, waardoor ons team in staat is proactief in te grijpen wanneer de omstandigheden dat vereisen. Zo blijft de kwaliteit en integriteit van jouw lading altijd gegarandeerd, waar je bestemming ook mag zijn.

01

Ervaring die telt

De Duytsche Transport heeft ruim 60 jaar expertise in gekoeld, temperatuurgevoelig vrachtwagentransport.

02

Persoonlijke service

Ons team van meer dan 35 vakkundige, vriendelijke en Belgische chauffeurs staat altijd voor je klaar.

03

Flexibiliteit en transparantie

Wij bieden precies wat nodig is voor jouw bedrijf, want geen enkel frigo transport is hetzelfde.

koeltransport De Duytsche

Kwaliteitsgarantie met ons IFS-gecertificeerd koeltransport

We zijn bijzonder trots op onze certificering volgens de International Food Standard-audit (IFS). Deze certificering is niet zomaar iets; het is jouw garantie dat we alles serieus nemen als het om voedselveiligheid en de hoogste kwaliteitsnormen gaat.

Onze IFS-certificering laat zien dat we voldoen aan de strengste eisen voor voedselveiligheid en kwaliteit, en dat jouw leveringen bij ons de behandeling krijgen die ze verdienen.

Zorgeloos geconditioneerd transport

Je kunt erop vertrouwen dat bij De Duytsche Transport geen detail over het hoofd wordt gezien als het gaat om het verzorgen van jouw goederen. Jouw lading is onze prioriteit, en met onze technologie en expertise zorgen we dat alles piekfijn geregeld is.

Zorgeloos transport begint hier, bij De Duytsche. Waar we elk product behandelen alsof het van ons is en met de zorg die het verdient. Jouw vertrouwen, onze technologie – samen zorgen we dat het werkt.